Sistem brand Alienware Gaming Aurora R10, Procesor AMD Ryzen 9 3950X 3.5GHz Matisse, 64GB RAM, 2TB SSD + 1TB HDD, GeForce RTX 3090 24GB, Win 10 Pro + Alienware Casti Gaming AW510H Lunar Light

Deal Score+1
25782.98Lei 27139.98Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
25782.98Lei 27139.98Lei Vezi ofertă

La comanda primesti gratuit un set de Alienware Casti Gaming AW510H Lunar Light

 
Alienware Gaming Aurora R10, Procesor AMD Ryzen 9 3950X 3.5GHz Matisse, 64GB RAM, 2TB SSD + 1TB HDD, GeForce RTX 3090 24GB, Win 10 Pro
 
EDITIA RYZEN A SOSIT
Creati si cuceriti: noul desktop Alienware Aurora Ryzen Edition va ofera puterea de a dezvolta si de a explora noi lumi cu procesoare AMD Ryzen de generatia a 3-a cu pana la 16 nuclee. Concepute pentru performante de joc puternice, inteligente si eficiente, procesoarele AMD Ryzen sunt, de asemenea, ideale pentru jucatorii live streaming care joaca si inregistreaza simultan. Cu tehnologia AMD SenseMI, performanta procesorului este adaptata automat pentru a satisface nevoile dvs. de jocuri si aplicatii, in timp ce AMD GameCache reduce latenta memoriei pentru rate mai mari de cadre.
Tehnologie avansata de memorie: Sistemul dvs. ofera capabilitati de overclocking neclintite in mod automat, datorita memoriei DDR4 HyperX FURY XMP. Modulele de memorie HyperX sunt testate la viteze pentru a se asigura ca sunt libere de defecte de fabricatie si materiale, iar temporizarile prestabilite, incluse pe modulele de memorie, permit cea mai inalta performanta posibila pe sistemul dumneavoastra.
Latime de banda mai mare: Aurora Ryzen Edition este prima masinarie Alienware care dispune de tehnologia PCI-Express 4.0, care dubleaza latimea de banda disponibila pentru placile grafice pentru performante generale de joc imbunatatite. In plus, orice componenta a magistralei PCI-Express primeste o latime de banda mai mare, astfel incat sa puteti experimenta performante mai mari in timp ce creati, transmiteti in flux sau inregistrati.
Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!