Smartwatch Huawei Watch GT Classic Silver Brown

Deal Score+1
428.99Lei 539.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
428.99Lei 539.99Lei Vezi ofertă

Smartwatch Huawei Watch GT Classic Silver Brown

6 motive pentru care nu puteti rata HUAWEI WATCH GT

Autonomie a bateriei de doua saptamani

Watch GT introduce pentru prima oara arhitectura de chipset dublu in industrie si acest nou design ofera o autonomie a bateriei de doua saptamani, pentru a tine pasul cu tine, oriunde ai merge.

Trei sateliti si o locatie mai precisa

GPS-ul modern accepta trei sisteme de pozitionare prin satelit (GPS, GLONASS, GALILEO) in intreaga lume pentru a oferi o pozitionare mai precisa si mai rapida.

Subtire. Elegant. Puternic

Acest ceas este rezistent la uzura datorita design-ului sau ceramic, carcasei din otel inoxidabil si stratului DLC. Masurand doar 10.6 mm si avand un ecran AMOLED de 1.39 inch 454 x 454 cu coroana dubla, Huawei Watch GT este remarcabil de subtire si vibrant.

Monitorizarea ritmului cardiac in timp real

Tehnologia de monitorizare HUAWEI TruSeen™3.0 ofera o masurare in timp real mai eficienta si mai precisa a ritmului cardiac prin utilizarea unui algoritm de auto-invatare si a unor senzori inovativi.

Antrenament stiintific si inteligent

HUAWEI WATCH GT ofera module de antrenament incepand de la cursuri introductive pana la cursuri avansate, pentru a va asista in timp real, oferind, in acelasi timp, cursuri de orientare si furnizand feedback in functie de efectele exercitiilor dumneavoastra.

Moduri sportive multiple

Mereu pregatit pentru multiple activitati in aer liber, in interior si activitati de antrenament, HUAWEI WATCH GT este gata sa faca orice posibil.

Creat pentru a inalta

Beneficiind de un barometru, o busola si un instrument care stabileste altitudinea, acest ceas este creat pentru drumetii montane lungi cu o functie 3D ce recunoaste distantele pentru a descoperi mai usor traseele catre localitatile istorice preferate.

Campion la inot

Rezistent la apa pana la 50 de metri, HUAWEI WATCH GT poate recunoaste activitatea, imbunatati efortul si ofera automat un scor SWOLF la finalizarea inotului.

Evaluari profesionale de ciclism

Ofera o evaluare profesionala prin masurarea caloriilor arse, a ritmului cardiac, distantei, vitezei, urcarii si coborarii, pentru toti entuziastii de ciclism.

Statistici inteligente de somn

Un studiu realizat impreuna cu Centrul CDB de la Harvard Medical School a initiat un program avansat de monitorizare a fiecarui ciclu de somn. HUAWEI TruSleep™2.0 identifica problemele frecvente legate de somn si ofera peste 200 de potentiale sugestii pentru a va ajuta sa dormiti mai bine.

Notificari inteligente pentru a va oferi energia zilnica

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!