Somproduct // Difuzor Aroma Bari Alb, Ø11,5xH14,6 cm

Deal Score+1
246Lei 266Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
246Lei 266Lei Vezi ofertă

Livrare Gratuita

Colectie: Bari

Culoare: Alb

Descriere:

Accesoriile de curatenie sunt foarte importante in orice gospodarie. Daca sunt practice, activitatea va fi mai placuta si usoara. Nevoile dumneavoastra vor fi satisfacute cu produse patentate si de calitate cu o utilizare indelungata.

Difuzorul Aroma Bari creeaza o atmosfera placuta in orice camera, te face sa te simti bine. Parfumul este distribuit uniform in intreaga camera prin functia de nebulizare ultrasonica moderna.

Material: Plastic

Dimensiuni extinsa:

Diametru: 11,5 cm

Inaltime: 14,6 cm

Capacitate maxima: 80 ml

Suprafata acoperie: 16 m²

Timp de utilizare /  rezervor: 3,5 ore

Dispozitivul se opreste automat cand rezervorul este gol.

Detalii tehnice:

Functie auto OFF.

Fabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.

Respecta toate standardele de calitate ale UE.

Despre brand:

De mai bine de 60 de ani, Leifheit isi propune sa faca, prin gama variata de produse, viața de zi cu zi de acasa putin mai usoara si mai convenabila. Accentul este intotdeauna pus pe nevoile consumatorilor si toate obiectele si accesoriile de curatenie patentate de companie sunt ingenioase si inovatoare, practice si usor de folosit. In 2019, produsele din Leifheit Group au primit peste 20 de premii, ele urmand deviza „intotdeauna o idee mai buna”.

Camelia Donciu
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!