Super Minds Level 4, Student’s Book with DVD-ROM – Herbert Puchta, Gunter Gerngross, Peter Lewis Jones

Deal Score0
35.00 Lei 102.43 Lei Vezi ofertă
Deal Score0
35.00 Lei 102.43 Lei Vezi ofertă

„Super Minds” este o serie de manuale de engleză pentru copii, scrisă de Herbert Puchta și Günter Gerngross, și publicată de Cambridge University Press. Cartea „Super Minds Level 4, Student’s Book with DVD-ROM” este una dintre cărțile din această serie și este destinată copiilor cu vârsta între 8 și 9 ani.

Cartea se concentrează pe dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză, oferind elevilor o varietate de activități și exerciții de gramatică, vocabular și pronunție. Cartea cuprinde, de asemenea, povești, cântece și jocuri interactive, pentru a menține elevii implicați și interesați în procesul de învățare.

DVD-ROM-ul inclus în carte conține materiale suplimentare, cum ar fi videoclipuri și activități interactive, care ajută la consolidarea abilităților de ascultare și vorbire ale elevilor. Cartea este structurată în lecții, fiecare lecție având un anumit subiect și obiective specifice de învățare.

„Super Minds Level 4, Student’s Book with DVD-ROM” este o resursă utilă pentru profesorii de limba engleză, dar și pentru elevii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!