Umbra magiei

Deal Score+1
5.00 Lei 31.43 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
5.00 Lei 31.43 Lei Vezi ofertă

„Umbra magiei” este o carte fantasy scrisă de Kat Howard și publicată în 2018. Cartea urmărește povestea unei fete numite Nora, care moștenește o librărie magică de la bunicul ei.

Librăria conține cărți unice și rare, care conțin magie și pot fi folosite pentru a crea iluzii și farmece. Nora descoperă că ea însăși are o legătură puternică cu această magie, dar trebuie să învețe să o stăpânească și să o folosească cu înțelepciune.

În timp ce încearcă să înțeleagă secretele librăriei, Nora descoperă o comunitate secretă de oameni care se ocupă de magie și care îi propune să li se alăture. În același timp, ea descoperă și că librăria este amenințată de o forță întunecată și trebuie să se lupte pentru a o proteja.

Pe parcursul poveștii, Nora trebuie să învețe să navigheze prin lumea magiei și să se confrunte cu provocările și pericolele pe care le întâlnește. Ea trebuie să își dezvolte puterea și curajul, în timp ce își folosește magia pentru a-și proteja familia și prietenii.

„Umbra magiei” este o carte captivantă și plină de aventuri, care urmărește povestea unei fete care descoperă puterea magiei și trebuie să lupte pentru a o proteja și a o folosi cu înțelepciune. Cartea explorează teme precum puterea, curajul, prietenia și responsabilitatea și oferă o viziune unică asupra lumei magice.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!