Un adevar delicat

Deal Score0
12.48 Lei 34.63 Lei Vezi ofertă
Deal Score0
12.48 Lei 34.63 Lei Vezi ofertă

„Un adevăr delicat” este un roman scris de John le Carré, unul dintre cei mai cunoscuți autori de romane de spionaj din lume. Cartea urmărește povestea lui Tim Cranmer, un agent de informații britanic, care își pierde prietenul și colegul Larry Pettifer într-un accident bizar.

În timp ce încearcă să-și desfășoare propriile investigații cu privire la moartea lui Pettifer, Cranmer se trezește prins într-o rețea complexă de intrigi și trădări care implică agenții de informații britanici, un spion rus și un afacerist misterios cu conexiuni politice puternice.

Pe măsură ce Cranmer se apropie de adevăr, își dă seama că nu știe cine poate fi de încredere și că el însuși poate fi o țintă. În timp ce își urmărește investigațiile, Cranmer se confruntă cu decizii dificile cu privire la loialitatea și responsabilitatea față de țară și față de prieteni.

„Un adevăr delicat” este un roman inteligent și tensionat, cu o intrigă complicată și personaje bine dezvoltate. Este o carte potrivită pentru iubitorii de romane de spionaj și de literatură de suspans.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!