VERSACE L´HOMME Apă de toaletă pentru bărbați 100 ml tester

Deal Score+1
96.30Lei 195.00Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
96.30Lei 195.00Lei Vezi ofertă

Descrierea produsului

Parfumul cald pentru bărbați cu o picătură de insolență – apa de toaletă Versace L’ Homme este parfumul potrivit pentru un bărbat intenționat și agresiv. Parfumul a fost lansat în 1986 și este renumit în lumea parfumurilor chiar și astăzi. Clasic italian cu ingrediente naționale tipice. Atemporalitate potrivită oricărui bărbat, indiferent de vârstă. Oare veți fi atras de acest parfum ales și original pentru bărbați, cu care veți atrage toată atenția asupra dvs.?

Parfumul vă întâmpină cu o gustare frumoasă de citrice, o combinație de bergamotă și lămâie, care este perfect potrivită pentru variația verde și proaspătă de busuioc și petitgrain. În centrul parfumului, un amestec unic de arome exotice — cedru, lemn de santal și scorțișoară, combinat amețitor cu iasomie albă, trandafir pasionat și patchouli. În cele din urmă, întreaga compoziție subliniază baza foarte elegantă și masculină a apei de toaletă, care este compusă din piele, mușchi de stejar, mosc și boabe tonka cu o aromă plăcută delicioasă de vanilie și labdanum.

Parfum pentru bărbați Versace L’ Homme este un parfum picant-lemnos cu o picătură de prospețime de citrice, care vă duce pe coasta mediteraneană renumită pentru relaxare și liniște. Pentru iubitorii de parfumuri clasice pentru bărbați, aceasta este alegerea potrivită. Începutul mai ascuțit se va topi într-un parfum plăcut, relaxant, pe care îl puteți purta pe tot parcursul zilei. Cu Versace L’ Homme veți fi în continuare șic, elegant și al tău.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!