Volumul 50. Descopera Filosofia. Lévinas

Deal Score0
9.98 Lei 27.39 Lei Vezi ofertă
Deal Score0
9.98 Lei 27.39 Lei Vezi ofertă

„Volumul 50. Descopera Filosofia. Lévinas” este o carte scrisa de Joan Solé, care face parte dintr-o serie de carti intitulata „Descopera Filosofia”. Cartea se concentreaza pe filosoful evreu-francez Emmanuel Lévinas si pe teoriile sale filosofice.

Lévinas a fost un important filosof al secolului XX, care a dezvoltat o teorie etica fundamentata pe ideea de responsabilitate fata de altii. Cartea lui Solé exploreaza aceasta teorie, precum si alte concepte importante ale lui Lévinas, cum ar fi ideea de „alteritate” si conceptul de „ceilalti”.

Cartea este conceputa pentru a fi accesibila cititorilor de toate nivelele de cunostinte filosofice si include o prezentare a vietii si a operei lui Lévinas, o discutie a principalelor sale concepte filosofice si o analiza a modului in care acestea pot fi aplicate in lumea moderna.

„Volumul 50. Descopera Filosofia. Lévinas” este o resursa valoroasa pentru cei interesati de filosofie, etica si moralitate, precum si pentru studenti, profesori si cercetatori in aceste domenii.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!