Zar spion cu camera ascunsa 1080 Full HD,microfon,night vision,detectare a miscarii, Negru

Deal Score+1
169Lei 288Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
169Lei 288Lei Vezi ofertă

Descriere

Zar spion cu camera ascunsa 1080 Full HD,microfon,detectare a miscarii, Negru

 

Zarul spion este cea mai mica camera disimulata portabila din lume (25 mm), ceea ce o face perfecta pentru supravegherea casei si pentru inregistrarea video oriunde fara a atrage atentia.

Usor de utilizat: introduceti un card microSD si incepeti inregistrarea prin utilizarea butonului All-in-One bine disimulat, puteti pune camera ascunsa in casa, la birou , in depozitul sau o agatati la telefon sau chei ca pe breloc.

Filmare Full HD: microcamera spion inregistreaza video rezolutie 1920X1080P la 30 de cadre pe secunda. Vizibilitate nocturna imbunatatita cu 4 LED-uri IR.

Senzor de miscare: microcamera spion are ca functie incorporata detectarea miscarii si activarea filmarii, ceea ce o face sa extinda durata bateriei si spatiul de stocare.

Filmare in bucla: Camera secreta spy disimulata in zar suporta card Micro SD de capacitate maxima de 32GB (cardul Micro SD nu este inclus) si inregistreaza in bucla. Se sterge automat cel mai vechi fisier video atunci cand cardul este plin (1GB = 9mins).

Disimulare perfecta a lentilei: noua tehnologie permite montarea obiectivului camerei fara orificiu in spatele unui material tratat care permite vizibilitatea si care disimuleaza camera fara a crea suspiciuni.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!