Aparat cu aburi H.Koenig, NV6400, pentru curatarea si igienizarea suprafetelor si a locuintei, 2000W, presiune mare 4 bari, cu spatiu de stocare a accesoriilor incorporat, alb

Deal Score+1
510.51Lei 916.30Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
510.51Lei 916.30Lei Vezi ofertă

Creata in 1960 in zona Ruhr din Germania de Vest in timpul restructurarii industriale de catre Helmut Koenig, un fabricant de fier.

Ingenios si priceput, Helmut Koenig isi pune o provocare: sa-si creeze propriul atelier pentru fabricarea de electrocasnice. Atingand un succes mare in doar cativa ani, gama de produse a crescut constant. Odata cu extinderea industriala la acea vreme, el si-a extins productia la fabricile vecine si a devenit referinta pentru micile electrocasnice din zona.

Peste 50 de ani mai tarziu, H.Koenig este acum un brand international care ofera cea mai completa gama de aparate mici de uz casnic cunoscute pentru fiabilitatea, eficienta si designul lor.

Sistemul de curatare cu aburi H.Koenig NV6400 va permite sa curatati adanc si sa igienizati complet suprafetele, de la podea pana la tavan fara niciun efort si in timp record, datorita presiunii mari de abur de 4 bari. Pentru un mediu sanatos si curat, elimina eficient acarienii, virusurile si bacteriile.

Capacitatea sa de 1,5 L si autonomia sa de 45 de minute va permit sa curatati intregul spatiu intr-o singura trecere.
Puternic si usor de manevrat datorita manerului ergonomic, curatatorul cu aburi are o carcasa accesorizata complet pentru o curatare eficienta.

Include o racleta pentru ferestre, duze de diferite dimensiuni, perii pentru stergarea podelei, o palnie, o cupa de masurare si se adapteaza tuturor nevoilor dumneavoastra pentru un interior curat si sanatos! De asemenea, acest aspirator este echipat si cu un spatiu de stocare intern in care puteti depozita acesoriile.

ATENTIONARE: NU SE FOLOSESTE CU DETERGENT!

       Caracteristici tehnice: 

  • presiune la abur: 4 bari
  • Fluxul aburului: 45 g / min
  • Capacitate: 1,5 L
  • Autonomie: pana la 45 min de utilizare continua
  • Timp de incalzire: 8 min
  • Carcasa pentru accesorii
Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!