Pireco Vitaal pentru alungarea melcilor – Organic 500 ml

Deal Score+1
49.87Lei 66.50Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
49.87Lei 66.50Lei Vezi ofertă

Descurajarea melcilor si omizilor

Doriti plante prospere si sanatoase? Pireco Vitaal pentru alungarea melcilor sustine cresterea si face planta mai rezistenta la vatamarile provocate de limacsi, melci de livada si omizi! Este 100% organic, ecologic si obtinut din extracte organice si vegetale selectate. Sigure pentru oameni si animale de companie. Adecvat pentru gradini decorative, gradini de legume si plante de exterior in ghiveci.
Pentru a acoperi o suprafata de 10 m², se amesteca 50 ml de Pireco Vitaal pentru melci cu 5 litri de apa. Pulverizati solutia pe fata si pe dosul frunzelor, pana cand sunt ude leoarca. Repetati aceasta operatiune o data la patru saptamani.
Cu Pireco, ne indreptam catre un viitor ecologic. 100% organic, ecologic si obtinut din extracte de plante organice. Reface natura si ii mentine echilibrul. Planta devine mai rezistenta si se apara singura impotriva bolilor si daunatorilor. Pentru o planta infloritoare si sanatoasa. Impreuna putem face lumea putin mai ecologica.
Camelia Donciu
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!